Dag

Landstingspolitiker (s) från Stockholm.

torsdag, maj 05, 2005

Arbetarekommunen och våren

Så nu har jag städat undan alla vinterkläder och vårstädat samt vårtvättat. Catharsis!

I dagens Expressen kan man läsa om det så kallade bråket i Stockholms Arbetarekommun. I gårdagens kunde man läsa en fantastisk artikel undertecknad av George Charastan* någonting. Fantastiskt. Alla som vet något om Stockholms Arbetarekommun vet att det är den oerhört omdömesfulle Nalin Pekgul som skrivit artikeln. Hennes medvetna lögner och halvsanningar gör henne till Sveriges okrönte kejsarinna av negative campaigning.

En sak är att man har olika uppfattningar och åsikter i ett parti. Ja man kan till och med tycka riktigt illa om så kallade partikamrater. Men när man ägnar sig åt att föra partikrig i media, då går skam på torra land. De enda som gynnas av det är de borgerliga partierna. Sorgligt.

* Den oerhört välförankrade och välinsatte George (enligt Expressen), fick en röst i förra riksdagsvalet. var det han själv eller Nalin som röstade på honnom?

11 Comments:

At 3:23 em, Anonymous Anna Sophie said...

Og vi er stadig bare samlevende, ser jeg ... Hvem blev jeg mon gift med den dag i august for nogle år siden ...
Og hvad mener du med at du har vårstædet? Er det ikke lige store ord for en mand der har installeret en ny dvd uden at fjerne støvet under den gamle?

 
At 4:39 em, Blogger Dag said...

Jag har inte förstått att den stora poängen med bloggeri är att man kan bli offentligt utskälld av sin kära sammanlevande hustru. Men ok. Jag är en hejare på att få igång nya elektroniska maskiner;), och på att skryta...

 
At 4:39 em, Blogger Dag said...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

 
At 5:02 em, Anonymous fredrik jansson said...

Går det någon epedemi eller? För några månader sedan fanns det knappt en enda socialdemokratisk blogg. Nu sitter det såssar och knappar i var och varannat kansli. Välkommen, och kom ihåg att det finns ett Forum som alltid har debattsidan öppna för föredettingar.

 
At 10:07 fm, Anonymous Anonym said...

Det intressanta med George Charastan är att en sökning på namnet i Google bara ger två träffar. En bedrift.
Själv får jag dras med artiklar jag skrev för sju år sedan i cyberrymden.
Urban Lindstedt, www.sblogg.se

 
At 12:27 em, Anonymous Anonym said...

stava namnet rätt: George Chahrstan ... så kanske du får fler träffar!

 
At 10:21 fm, Anonymous Anonym said...

Barcelona vann det Spanska ligan igår..det är nåt att vara glad över...Över vad som händer i stadshuset vill jag säga att jag är glad att jag flyttade efter förra valet längre fram på samma gatan.
JCC

 
At 7:29 em, Blogger Urban Lindstedt said...

Okej, rätt ska vara rätt. George Chahrstan fick 13 träffar varav tre hänvisar till debattartikeln.

 
At 5:09 fm, Anonymous Anonym said...

Nalin är en intrigmakare......men det är du också Dag. Lika barn leka bäst! George Chahrstan är en hedersman och att påstå att han inte kan skriva är förnedrande. Är det för att han är invandrare Dag?
George "nånting" skriver du! Ja han är född i ett annat land så han heter inte Larsson! Du hade vunnit på poång om du inte förnedrat George!

 
At 2:17 em, Blogger Dag said...

När man blir anklagad för att vara emot någon för att denne är invandrare så blir jag väldigt trött. Det är barnstugeretorik.

Jag är oerhört kritisk mot George eftersom han lånar ut sig som bulvan för andra, hans etniska bakgrund betraktar jag som helt ointressant. Om Kalle Svensson i partiets periferi skulle veta exakt hur det förhåller sig med stridigheter i partiets ledning (samt slaviskt återupprepa Pekguls lögner), så skulle jag tycka att det vore minst lika märkligt/befängt.

Krig förs med blanka vapen. Till det hör att anonymous borde våga stå för sitt eget namn.

 
At 7:32 em, Anonymous Ali Hussein said...

Låt mig fråga lite saker Dag "någonting". Vad bidrar din negativitet till? hur orkar du? vad är det som driver dig? jag tycker nämligen detta är ultra intressant, hur en person orkar sitta och låte nerlåtande om personer som iaf är drivande och framåt. Du kanske inte hittat dina trygghet i dig själv! Så Dag jag önskar dig allt väl i ditt sökande!

 

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se