Dag

Landstingspolitiker (s) från Stockholm.

söndag, augusti 20, 2006

Begåvade moderater?


Ja så var det dags att sätta upp valaffischerna. Den mest "begåvade" uppsättningen måste vara den här. Moderata Kristina talar om för Årstaborna att hon vill ha det snyggt och tryggt i villaområdet Enskede. Undrar hur moderaterna vill ha det i Årsta? Posted by Picasa

5 Comments:

At 6:38 em, Blogger Johan Sjölander said...

Leder osökt tankarna till en viss monark på besök i Örebro. Eller var det Arboga? Nåja, det kan inte vara så lätt utan en lika förnämlig folkrörelseorganisation som den socialdemokratiska:-)

 
At 11:42 fm, Blogger Dag said...

i morse dök det upp nya moderata affischer med "Årsta" i texten. Tydligen har någon moderat läst min lilla blogg ;=). Synd bara att de glömde plocka ner Enskedeaffischen....

Fast det är klart, de solidariska Årstaborna vill ju att det ska vara rent och tryggt i hela stockholm. De flesta förstår också att sådant kräver gemensamma tag och skattepengar. Inte skattesänkningar.

 
At 1:55 em, Anonymous Anna-Karin said...

Hej Dag!
De tycks inte vara så smarta hos er heller. Hos oss i Sigtuna kommun har de den uppfordrande texten "Snyggt och tryggt i vår kommun. -Det måste bli en ändring". Begåvat eller?
På min blogg kan du se en bild med valrörelsens-hål-i-huvet-affischering - placeringen en av Märstas snyggaste parker... Jag tror inte de vill vinna valet.

 
At 7:50 fm, Blogger Dag said...

Instämmer. I själva verket är en hel del av de moderata valarbetarna våra bästa vänner.... Fram för fler moderata kampanjarbetare på stockholms gator och torg. det har en välgörande mobiliserande effekt.

 
At 8:04 em, Blogger Anna Ardin said...

Hehe, det var ju jättekul. Folkpartiet är inte heller så dåliga på att skapa dåliga affischer. På en hotar de att slänga ut folk som inte kan svenska och på en annan skriver de själva fel:

http://www.resume.se/nyheter/2006/08/22/folkpartiet_tvetydigt/

För övrigt ser deras affischer också ut att komma från ett nationalist parti, men det är ju en helt annan sak.

 

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se