Dag

Landstingspolitiker (s) från Stockholm.

lördag, september 16, 2006

Vem vann debatten?

Kvällstidningarna brukar utropa än den ena än den andre som segrare i TV debatterna. Som grund anför de sina internetomröstningar. STÖRTLÖJLIGT säger jag. Eftersom de inte har något skydd för att samma ip adress används flera gånger så säger deras omröstningar bara något om vem eller vilka som orkar sitta vid en dator och klicka flest gånger.

Nej vem som vann avgörs av betraktaren. I mina ögon gjorde Persson bra ifrån sig igår kväll. Lasse Ohly var lysande som debattör. Lejonkungen såg mest deprimerad ut och Moderat Maud var mest förbannad. Fredik satt mest i ett hörn. Han var väl rädd för att göra bort sig.

Nu är det bara några timmar kvar av valrörelsen. jag säger som jag har gjort hela valrörelsen. Det här kan mycket väl gå riktigt bra. Jag har sällan sett så många socialdemokratiska valarbetare ute på gator och torg. Dessutom känns det tydligt att temperaturen stiger, vilket är en absolut förutsättning för en socialdemokratisk valseger. det är först om väljarna inser att valet betyder något som det går att mobilisera dem.

2 Comments:

At 7:01 fm, Blogger Patrik said...

"Nej vem som vann avgörs av betraktaren" ja i det här fallet så är det ju du som är betraktaren vilket märks, tycker iofs att socalisterna gjorde ett bättre intryck i SVT än de gjorde i TV4(vilket var en smärre katastrof) men det visar sig ändå att de inte har ngn politik de går till val påm därför tror jag att vänstern förlorar valet.

 
At 3:26 em, Blogger Dag said...

Politik är definitivt en subjektiv upplevelse. Att säga att socialisterna inte går till val på någon politik är defintivt ett uttryck för detta.

Nu får vi se vilka som går segrande ur dagens kraftmätning. Spännande är det hur som helst.

 

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se