Dag

Landstingspolitiker (s) från Stockholm.

fredag, september 18, 2009

Hjärnsläpp

Ibland undrar jag hur folk tänker. Aftonbladets beslut att vägra annonser från det vidriga partiet Sverigedemokraterna måste vara ett oerhört tydligt exempel på totalt hjärnsläpp.

I ett slag förstärker tidningen Sverigedemokraternas martyrstämpel som ett parti för de som vågar säga det som vanligt folk tänker men som motarbetas och tystas ner av kultureliten.

När dessutom tidningens ansvarige utgivare ger sig in i tv debatt med Sverigedemokraternas partiledare så åker han, dåligt påläst som han verkar vara, på storstryk. Man tar sig för pannan i ren frustration när man ser eländet.

Jag slår vad om att i det fall vi får in de främlingsfientliga i Sveriges riksdag så kommer Aftonbladet gå till storms mot de etablerade partierna utan att för en sekund reflektera över den ofrivilliga valarbetarinsats för dem som Aftonbladet gör just nu.

5 Comments:

At 10:17 em, Blogger El Rubio said...

Det känns nästan som medvetet stöd när Aftonbladet vägrar ta emot pengar för betald reklam i en skvallertidning men istället bjuder på gratis redaktionell TV-tid samt en värdefull martyrstämpel. Den konspiratoriskt lagda kan lätt tro att Aftonbladet fått betalt i alla fall, för de vill väl inte ideellt hjälpa ett högerextremt parti in i riksdagen?

Var tveksam om jag skull ligga på soffan i nästa riksdagsval eller rösta på Piratpartiet, då jag inte vill stödja någon av de två statsministerkandidaterna, men nu känns det som om jag måste rösta på PP även om de väger tunt i riksdagen. Det är i alla fall en bättre protest än SD.

 
At 3:28 em, Blogger roberth said...

Vidriga? Häll igen din foderluka du din jävla nolla!

 
At 6:40 em, Anonymous Anonym said...

Vi tackar och tar emot.

SD

 
At 10:05 fm, Anonymous Robert said...

Ett invandrarghetto i varje stad har vi att tacka er socialdemokrater för, är du stolt när du hör om alla bilbränder varje helg?

 
At 11:32 fm, Blogger Dag said...

Ett relativt klokt inlägg.
En anonym fegis.
En eller två Robert(h) som just bevisar min tes om Sverigedemokraterna.

Fantastiskt

 

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se