Dag

Landstingspolitiker (s) från Stockholm.

söndag, november 22, 2009

Tack Håkan Wahlen

Får precis besked om att Håkan har gått bort. Vilket gör mig ledsen. Håkan hade problem med hälsan, men ända in i det sista så var han en underfundig kis som aldrig drog sig för att säga sanningar.

Inte minst var han noga med att påpeka att vi som har uppdrag för partiet bara har dem till låns. Den dagen man tar sitt uppdrag för givet, som en rättighet, då har man suttit för länge hävdade Håkan bestämt.

Håkan var en riktig folkrörelsemänniska. Han slet och släpade i det lokala folkrörelselivet på Kungsholmen. Men han var inte den som drog sig för att ta till sig den nya teknikens hjälpmedel vilket inte minst hans blogg och hans nättidning Kungsholmens folkblad visade.

http://hakanwahlen.blogspot.com/
http://www.kungsholmen.nu/Folkbladet/

Håkan pratade ofta om att han ville ta med sig ett helt gäng kompisar i en buss upp till hans älskade Kårböle uppe i de norra skogarna. Där skulle vi fira hans födelsedag. Nu blir det inte så.

4 Comments:

At 10:58 fm, Anonymous Anders Löwdin said...

Håkan var en riktig vän ......

 
At 9:34 em, Anonymous Anonym said...

Jag hade förmånen att få verka på s-Kungsholmen med Håkan, och det är med mycket stor svårighet jag tar in att han ska ha gått bort. Han var en genuin entusiastisk, engagerande kraft som brann för ett bättre och rättvisare Stockholm och Sverige, en väldigt trevlig och glad kamrat, en slags gammaldags passion som tog sig uttryck i att räfsa majbrasan,..och medmänsklighet, samtidigt som han var aktiv i att nyttja moderna kommunikationsmedel. Han vill gärna ha in yngre människor och kvinnor i politiken, samtidigt som han själv var ungdomlig trots sin 'ålder'-men det viftade han humoristisk bort, och sa bara, jag tycker att det är så jäkla kul alltså med det här.
Han var oerhört flitig, och hans vara snäll-boks intiativ till de borgerliga belönades med en ledarnotis i DN-eller Svd.

Han hade ett härligt leende och underfundig humor, som jag kommer att minnas.

Jag kommer att sakna Håkan.
Ulf Bergström, kungsholmen, Kreta.

 
At 12:15 em, Anonymous Anonym said...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

 
At 8:34 em, Anonymous Anonym said...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

 

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se